Ο παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη του εστιατορίου Αίγλη αποφάσισε να ανοίξει μια παραδοσιακή, οικογενειακή ταβέρνα στην περιοχή της Σπηλιάς, στο κέντρο της Κέρκυρας, πριν 70 χρόνια. Η ταβέρνα αυτή ήταν καθημερινά γεμάτη, καθώς βρισκόταν κοντά στον τότε σταθμό λεωφορείων και όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού καθώς και ντόπιοι κάτοικοι της Κέρκυρας συνήθιζαν να πηγαίνουν εκεί για να δοκιμάσουν τις εκλεκτές σπεσιαλιτέ, οι οποίες ήταν τότε το βραστό μοσχαρίσιο πόδι και το ψητό μοσχαρίσιο κρέας.
Σήμερα, τα πιάτα αυτά έχουν εμπλουτιστεί με νέα συστατικά και μοντέρνες προσθήκες, διατηρώντας, βέβαια, τον παραδοσιακό τρόπο προετοιμασίας τους. Η έμφαση στην ποιότητα, η προθυμία και εξυπηρετικότητα του προσωπικού καθώς και η υπέροχη τοποθεσία του εστιατορίου Αίγλη (η ίδια εδώ και 50 χρόνια) θα σας προσφέρουν σίγουρα ξεχωριστές στιγμές ενώ απολαμβάνετε το γεύμα σας.