Καποδιστρίου 23, Λιστόν,
Κέρκυρα, Ελλάδα
TEL. (+30) 2661 031949
Καποδιστρίου 23, Λιστόν,
Κέρκυρα, Ελλάδα
TEL. (+30) 2661 031949

Τοποθεσία

Στο Λιστόν

Λιστόν

Η πλατεία Λιστόν αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς του νησιού της Κέρκυρας. Το Λιστόν, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας, είναι από τα πιο γνωστά και ενδιαφέροντα σημεία του νησιού όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, να χαλαρώσει για ένα ποτό ή να δοκιμάσει εκλεκτά γεύματα σε κάποιο εστιατόριο, όπως η Αίγλη. Είναι σίγουρο ότι στο Λιστόν θα περάσετε πολλές ώρες κατά τη διαμονή σας στην Κέρκυρα.

Η Πόλη Της Κέρκυρας

Η πόλη της Κέρκυρας και τα κτίρια του κέντρου, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και αισθητική, είναι σίγουρα τα σημεία που δεν πρέπει να χάσετε κατά την επίσκεψή σας στο νησί.  Μεγαλόπρεπα αρχοντικά, φρούρια και κατοικίες των οποίων το στιλ έχει επηρεαστεί από διαφορετικά έθνη ανά τους αιώνες προσελκύουν κάθε επισκέπτη, ο οποίος ανακαλύπτει τον μαγευτικό συνδυασμό παραδοσιακών και μοντέρνων στοιχείων στην ενδοχώρα του νησιού.

Κέρκυρα

Το νησί της Κέρκυρας αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για διακοπές, προσελκύοντας αμέτρητους τουρίστες κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω των υπέροχων παραλιών και της πυκνής βλάστησης. Επίσης, το νησί κατακλύζεται από κόσμο και κατά τη διάρκεια του Πάσχα, για να παρακολουθήσει τον ιδιαίτερο εορτασμό με τις φιλαρμονικές και τις λιτανείες που γίνονται κάθε χρόνο αυτή την εποχή.